Efterår

FW17 kollektioner er blevet lanceret, vejret er blevet gråt og koldere – efteråret er kommet tilbage endnu en gang. På trods af mangel på varme, er efteråret dog ikke helt uvelkommen hos de fleste. Det betyder nemlig, at sneakers sæsonen for alvor er startet igen – og vi elsker det! En anden ting vi elsker, er brandet Valentino som er en af de mest populære brands de sidste par sæsoner. Mange af hos har nydt sommeren ved at rende rundt i de ikoniske Valentino stilletter eller Valentino sandaler med studs, og gerne en matchende Valentino taske til.

De perfekte sneakers – Valentino

Men nu er det tid til sneakers – og den gode nyhed er, at vi ikke behøver give afkald på den designer vi elsker allermest. De populære Valentino sneakers med studs i enten sort eller hvid med snører kunne også fås sidste år, men ikke desto mindre er de mindst ligeså in igen i år. Skulle du være så heldig at have erhvervet dig et par eller to sidste år, så fortvivl ej; Valentino har i FW17 kollektionen lanceret et par nye, lækre Valentino sneakers White med de velkendte studs – og endnu bedre er, at der er tilføjet en smuk, beige pels af mink på skoen. Ja du hørte rigtigt – alt vi elsker i én og samme sko: Valentino, studs og pels. Den nye model af Valentinos sneakers lukkes med velcro under mink pelsen – lidt tilbage til barndommen, men ret praktisk. Vælger du modellen med mink pels skal du dog lige kigge på vejret inden du bevæger dig udenfor, da en våd mink på fødderne sjælendt er noget kønt syn.Valentino sneaker

Det gode er, at din Valentino taske stadig matcher og at du ikke skal give afkald på det design du elsker fra enten dine Valentino stilletter eller Valentino sandaler. Noget du dog må give afkald på i modsætning til når du har dine Valentino stilletter på, er ømme fødder. Valentino sneakers er lækre og vildt komfortable at have på og giver ikke noget der så meget minder ømme fødder.

Og så er det sikkert nu du tænker: ”Hvorfor skulle jeg dog give forholdsvis mange penge for et par sneakers, jeg kan bruge i max to måneder, før det bliver vinter?”. Jo det skal jeg sige dig. For det første, så må vi efterhånden erkende, at den danske vinter flopper år efter år. Vi får ingen sne, meget få dage med frost – ja mest af alt er det bare efteråret der bliver ved indtil det bliver forår igen. Derfor vil du sagtens kunne gå i sneakers selvom kalenderen siger december. Derudover ses på de sidste års trend, at designerne relancerer mange af de ”gamle” styles fra årene før, samtidig med at mange designs er forholdsvis tidsløse.